Kerst tekst zwanger

Zwanger zijn tijdens kerst is voor vele een erg mooi moment. Ondanks dat je misschien een beetje misselijk bent en niet optimaal kunt genieten van een kerstbuffet, is een zwangerschap een mooi geschenk. De kerst teksten zwanger gaan daar dan ook op in. Wat voor zwangerschap kerst teksten zijn er zoal te gebruiken? Op deze pagina zie je daarvan verschillende voorbeelden. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst.

Kerst tekst bij zwanger

De kerst teksten over zwangerschap gaan ook over de geboorte. Dit moment zit er namelijk ook aan te komen. Ben je hoogzwanger tijdens kerst? Misschien krijg je dan wel een kerstkindje. Een kerst tekst zwanger is te gebruiken op een kerstkaartje en daarmee combineer je de kerstwens met een mooie geboortewens.

In verwachting kerst tekst.

Zwanger zijn is niet alleen een pretje. Sommige vrouwen hebben er namelijk erg last van. Een kerstkaartje schrijven met een in verwachting kerst tekst kun je daaraan ook refereren. Zo kun je benoemen dat de slapeloze nachten, misselijkheid of juist zin in veel eten er ook bij horen. Hierboven kun je de meest gekozen en meest originele zwanger kerst teksten bekijken. Iemand die je kent in verwachting? Gebruik dan zeker één van de bovenstaande teksten.

Kerstkaart tekst zwanger.

Je wilt natuurlijk een leuke tekst schrijven op een kerstkaartje die onder andere gaat over het zwanger zijn. Originaliteit wordt altijd erg gewaardeerd. Een kerstkaart tekst die gaat over zwanger zijn kun je ook erg leuk combineren met een kort gedichtje. Benieuwd hoe dat er dan uit komt te zien? De voorbeelden op deze pagina liegen er niet om.

Kerst tekst zwanger
(Bron: Greetz.nl)
Kerst teksten zwanger:
 • Uit twee mensen voortgebracht,
  het lijkt zo’n simpel gegeven
  Wat dieper erover nagedacht
  is het een wonder, zo’n nieuw leven.
  Wij wensen jullie een prettige kerst.
 • Ik ken je al klein wondertje
  Dat mij zo langzaam vult
  Voordat ik je dan eindelijk zie
  Nog heel eventjes geduld.
  Veel geluk met dit wondertje en een fijne kerst.
 • Ik heb een vrolijk berichtje
  voor als het donker wordt
  hier is een helder lichtje
  al brandt het nog zo kort.
  Veel geluk met jullie zwangerschap.

Kerst tekst bij zwangerschap

Zwanger kerstkaart tekst:
 • Wij wensen met heel ons hart
  dat jullie Kerstmis zal zijn zoals het hoort, veel geluk met jullie baby en
  met warmte in de koude winter
  een lichtje in de duisternis
  Veel geluk in 2023.
 • Voor het kerstfeest
  uren van bezinning
  voor het nieuwe jaar
  hoop op vrede en gezondheid met jullie pasgeboren kindje.
 • Een mooi kerstfeest
  Een knallend uiteinde
  En een heel gelukkig nieuwjaar lieve kersverse ouders.
 • Voor mij wordt deze kerst wel heel bijzonder
  heel langzaam kleurt mijn grijze hemel blauw
  het heeft voor mij iets van een heel groot wonder
  en dat komt helemaal alleen door jou!

Kerstwensen zwanger:

 • Sterretjes twinkelen
  kerstbellen rinkelen
  Duizenden engeltjes op een rij
  maar de liefste dat ben jij!
 • Ergens in een hoekje van de kelder
  staat een fles vol tintelende wijn
  en we beloven nu die gaat pas open
  als jullie weer gezellig bij ons zijn
 • Een boom vol kaarsjes
  In de hal staan kinderlaarsjes
  Een boom vol met sneeuw
  Een kind geeft een schreeuw
  Een boom vol met kerstverhalen
  En die de sfeer in huis bepalen
  Een boom volgehangen met engelenhaar
  Onder die boom liggen de cadeautjes al klaar
 • De kerstboom staat te flonkeren
  Met zijn lichtjes in het kristal
  Wij heffen ons glas op een dronk
  We hopen dat het jullie goed gaan zal!

Zwangerschap kerst tekst:

Speciaal voor jou is dit mijn kerstwens
oprecht en uit het hart
Gezondheid en heel veel geluk
en vreugde op je pad

Een boom met ballen en slingers
en lichtjes zij aan zij
Allemaal bedoelt voor dat ene kerstengeltje
Want dat ben jij!

Twee dagen met gouden rand
Speciaal om te plezieren
Twee dagen met veel vrolijkheid
Twee dagen om feest te vieren

Meer kerstwensen omtrent zwangerschap

Het is een bijzondere tijd wanneer iemand in blijde verwachting is tijdens de feestdagen. Hier zijn enkele originele kerstspreuken en kerstwensen die speciaal zijn ontworpen voor degenen die in verwachting zijn:

 1. “In deze magische kersttijd, wanneer de lucht is gevuld met vreugde en verwachting, straalt er een extra ster aan de hemel voor jou en je groeiende gezin. Moge deze feestdagen gevuld zijn met liefde, warmte en de belofte van nieuw leven.”
 2. “Terwijl de sneeuwvlokken dansen en de kerstlichtjes fonkelen, gloeit er een ander soort vreugde in jouw huis. Een vreugde die groeit met elke dag, net zoals de verwachting van een nieuw begin. Fijne kerstdagen voor jou en de kleine spruit in wording!”
 3. “Kerstbellen rinkelen en laten de wereld weten dat er een nieuw leven op komst is! Moge deze kerst gevuld zijn met vreugde, hoop en ongeduldige verwachting terwijl je de magie van de feestdagen viert en vooruitkijkt naar de komst van jullie kleintje.”
 4. “Een kerstboom vol glinsterende ballen, een huis vol warmte en liefde, en in jouw buik een klein wonder dat groeit. Moge de kerstengelen waken over jou en je baby, en moge de komende dagen gevuld zijn met geluk en verwondering.”
 5. “Kerstwensen voor de toekomstige ouders: Moge jullie dagen gevuld zijn met liefde, vreugde en een vleugje spanning terwijl jullie je voorbereiden om het mooiste geschenk van allemaal te verwelkomen. Geniet van elk magisch moment!”
 6. “De kerstman brengt niet alleen cadeautjes dit jaar, maar ook de belofte van een nieuw leven. Moge jullie gezin worden gezegend met vreugde, gezondheid en ontelbare geluksmomenten. Fijne kerstdagen voor de aanstaande ouders!”
 7. “In deze kerstperiode, wanneer de wereld wordt verlicht door feestelijke lichten, wordt ook jullie leven verrijkt met de verwachting van een nieuw begin. Moge de komende dagen gevuld zijn met liefde, rust en vooruitzichten op de mooie reis die voor je ligt.”
 8. “Kerstmis is het seizoen van wonderen, en jullie hebben er een heel bijzonder in de maak. Moge deze kerst gevuld zijn met liefde, geluk en de opwinding van het nieuwe leven dat binnenkort jullie wereld zal verrijken.”
 9. “Een sprankelende kerstgroet aan de toekomstige mama en papa! Moge deze feestdagen worden gevuld met tedere momenten van verbinding met jullie kleintje in de buik, en moge elk kerstcadeau een herinnering zijn aan de vreugde die op jullie wacht.”
 10. “Terwijl de kerstster aan de hemel schijnt, schittert er ook een bijzondere gloed in jullie harten. Moge deze kerst gevuld zijn met warmte, liefde en anticipatie op de komst van jullie kleine ster.”
 11. “Kerst is het perfecte moment om de magie van nieuw leven te vieren. Moge jullie dagen worden verlicht door de vreugde van de aanstaande komst van jullie kleintje. Fijne feestdagen voor het groeiende gezin!”
 12. “Een kerstwens voor de toekomstige ouders: Moge jullie huis gevuld zijn met de zoete melodie van babygelach en de tederheid van nieuw ouderschap. Fijne kerstdagen en een sprankelend nieuw begin!”
 13. “Kerst is een tijd van verwondering, en er is geen grotere verwondering dan de komst van een nieuw leven. Moge deze kerst vol hoop, liefde en opwinding zijn terwijl jullie je voorbereiden om ouders te worden.”
 14. “Een magische kerstgroet voor de aanstaande ouders: Moge jullie dagen gevuld zijn met schaterlachen, tedere momenten en de opwinding van het voorbereiden op de komst van jullie kleine bundel vreugde.”
 15. “Terwijl de kerstboom zijn takken spreidt, spreidt ook de vreugde in jullie hart zich uit met de verwachting van nieuw leven. Moge deze kerst een voorproefje zijn van de prachtige reis die voor je ligt als ouders.”
 16. “Kerstmis is niet alleen een seizoen van cadeautjes onder de boom, maar ook een tijd om te vieren dat er een nieuw leven groeit. Moge de komende dagen gevuld zijn met liefde, hoop en geluk voor het groeiende gezin.”
 17. “Een warme kerstwens voor de aanstaande ouders: Moge jullie kerst gevuld zijn met de zachte schopjes van vreugde vanbinnen, en moge elk moment een voorproefje zijn van de magie die jullie te wachten staat.”
 18. “Kerstlichtjes fonkelen, en zo doet de verwachting in jullie ogen. Moge deze feestdagen de voorbode zijn van een nieuw hoofdstuk vol liefde en geluk. Fijne kerstdagen voor het toekomstige gezin!”
 19. “Een kerstwens voor de aanstaande ouders: Moge jullie dagen gevuld zijn met de warmte van samenzijn en de opwinding van het vooruitzicht om ouders te worden. Fijne feestdagen voor het groeiende gezin!”
 20. “Terwijl de kerstballen aan de boom glinsteren, glinsteren ook de ogen van toekomstige ouders van opwinding. Moge deze kerst het begin zijn van een prachtige reis vol liefde, geluk en gezinsavonturen.”

Mis je iets op deze pagina? Reageer dan hieronder. Vond je het een leuk artikel? Het delen van de pagina stellen wij erg op prijs.

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie