Kerst tekst opa en oma

Opa en oma verdienen een mooie kerstkaart met een net zo mooie tekst. Je wilt geen gebruik maken van de standaard kerstwens die is voorgedrukt op een kaartje en je zoekt een mooie en lieve kerst tekst voor je opa en oma. Op deze pagina kun je die allemaal vinden. De kerst teksten voor opa en oma zijn geschikt om direct op een kerstkaartje te schrijven.

Kerst tekst voor opa en oma

Wat voor tekst heb je de afgelopen jaren gebruikt bij het schrijven van een kerstkaartje aan je opa en oma? Waarschijnlijk eentje die al jaren wordt gebruikt of die al is voorgedrukt op een kerstkaartje. Het is veel origineler om zelf een kerstkaart te schrijven. Je kunt daarbij de kerst teksten voor opa en oma gebruiken. Deze zijn hieronder te bekijken. Heb je ook al de top 10 gezien?

Kerst oma en opa

Opa en oma kerstwensen

Je kunt de opa en oma kerst teksten letterlijk kopiƫren en plakken in een kerstkaartje. Dit gaat erg snel en eenvoudig wanneer je dat online doet bij Greetz.nl of een ander online kaartenhuis. Ook het aanpassen is daar erg eenvoudig. Nadat je de opa en oma kerst teksten hebt toegevoegd kun je het met een aantal simpele muisklikken aanpassen.

Binnen een mum van tijd heb je een mooi kerstkaartje voor je opa en oma gemaakt en is het klaar om verzonden te worden.

Kerstgedichten voor opa en oma

De voorbeelden bevatten niet alleen teksten maar ook kerstwensen en kerstgedichten. Het kan erg liefdevol zijn om dit jaar eens een mooi kerstgedicht voor je opa en oma te gebruiken in plaats van een standaard kerstwens. Je zult zien dat ze het enorm kunnen waarderen. Veel ouderen zijn namelijk eenzaam of genieten dan volop.

Kerst teksten opa en oma
(Bron: Greetz.nl)
Opa en oma kerstkaart teksten:
 • Wij denken aan jou
  veel vaker dan je kunt bedenken
  en kerstmis is een uitstekende tijd
  om jullie dit te vertellen
  oma en opa mijn wensen voor jullie
  op mijn eigenwijze manier
  een liefdevolle kerst
  gevuld met warmte geluk en plezier
  ook voor het nieuwe jaar
  want dat is ook al bijna daar
 • Vader, ooit waart gij de Kerstman,
  uw Ho Ho Ho bracht vreugde in mijn hart.
  Nu draagt ge geen kostuum meer,
  maar ik weet dat de pakjes die ik uit uw handen krijg,
  met meer liefde zijn gegeven dan Rudolf ooit dragen kon.
 • Een boom met ballen en slingers
  en lichtjes zij aan zij
  Allemaal bedoelt voor dat ene kerstengeltje
  Want dat ben jij!
Kerst teksten opa en oma:
 • Het oude jaar vol harde noten
  wordt met champagne overgoten
  wij wensen jullie echt waar
  een gelukkig en gezond nieuwjaar
 • Fijne feestdagen
  Gelukkig kerstfeest
  Zalig kerstfeest
  Vrolijk kerstfeest
  Fijn kerstfeest
 • Een lief woord
  En een vrolijk gedicht
  Speciaal met kerstwensen
  Aan jou gericht!
 • Nu de kerstklokken bijna klinken,
  wordt het tijd om dank te zeggen voor de succesvolle
  samenwerking binnen ons bedrijf dit jaar.
  Met plezier kijk ik uit naar de toekomst die voor ons
  ligt en uitdagend is. Ik wens u allen prettige en gezegende kerstdagen.

Opa en oma kerstwensen:

Kerst is een echt feest
van familie en vrienden
we heffen ons glas
onze harten zijn gevuld
met mooie wensen voor elkaar

Elk nieuwjaar groeien
bij mij goede voornemens
dankbaar leven krijgt
dit jaar mijn volle aandacht
eenvoudig met een vriend als jij

Een lichtje
in een donkere tijd
is iets dat warmte geeft
en je hart verblijdt
De kerstboom staat te flonkeren
Met zijn lichtjes in het kristal
Wij heffen ons glas en
We hopen dat het jullie goed gaan zal!

Kerst spreuken opa en oma:

Kerstmis betekent vaak een paar dagen vrij van het werk,
maar dat wil niet zeggen dat we de werkvloer helemaal vergeten.
Dat de vrede van kerst nog maar lang voelbaar mag zijn.
Een prettig kerstfeest toegewenst.

Het oude jaar vol harde noten
wordt met champagne overgoten
wij wensen jullie echt waar
een gelukkig en gezond nieuwjaar

Kerstmis betekent vaak een paar dagen vrij
van het werk, maar dat wil niet zeggen dat
we de werkvloer helemaal vergeten. Dat de vrede
van kerst nog maar lang voelbaar mag zijn.
Een prettig kerstfeest toegewenst.

Meer kerstwensen voor opa en oma

 1. Lieve opa en oma, mogen jullie huis gevuld zijn met warmte en gelach, net zoals onze harten gevuld zijn met liefde voor jullie. Fijne kerstdagen en een gezegend nieuwjaar!
 2. Kerstmis is extra speciaal als we het vieren met grootouders zoals jullie. Moge jullie feestdagen gevuld zijn met knusheid, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Prettige kerstdagen!
 3. In de fonkeling van de kerstlichtjes zien we de reflectie van de liefde die jullie voor ons koesteren, lieve opa en oma. Moge deze kerst een schitterend feest zijn, net zoals jullie dat voor ons zijn. Gelukkige feestdagen!
 4. Voor de grootouders die de ware betekenis van kerst belichamen – liefde, warmte en familie. Moge jullie kerst net zo bijzonder zijn als jullie voor ons zijn. Fijne feestdagen en een stralend nieuwjaar!
 5. Opa en oma, jullie zijn als de sterren aan de kersthemel – stralend en vol liefde. Moge jullie feestdagen net zo schitterend zijn als de sterren die de nacht verlichten. Prettige kerstdagen!
 6. Terwijl de kerstbelletjes rinkelen, herinneren ze ons eraan hoeveel vreugde jullie in ons leven brengen, lieve grootouders. Moge deze kerst gevuld zijn met de klank van gelach en de warmte van familie. Gelukkige kerstdagen!
 7. Jullie liefdevolle aanwezigheid maakt van elke kerst een onvergetelijke ervaring, lieve opa en oma. Moge deze feestdagen gevuld zijn met momenten van vreugde en samenzijn. Fijne kerst!
 8. Voor de grootouders die altijd klaarstaan met een glimlach, een knuffel en wijze woorden – moge jullie kerst net zo speciaal zijn als jullie voor ons zijn. Prettige kerstdagen en een liefdevol nieuwjaar!
 9. Terwijl de sneeuw zachtjes valt, herinner ik me de warmte van jullie liefde, lieve opa en oma. Moge jullie kerst net zo warm en knus zijn als de momenten die we samen hebben gedeeld. Gelukkige feestdagen!
 10. Jullie zijn de kerstengelen in ons leven, die liefde en vreugde verspreiden waar jullie gaan. Moge deze kerst jullie zegenen met al het moois dat jullie verdienen. Fijne feestdagen en een schitterend nieuwjaar!
 11. Opa en oma, jullie zijn als de kerstboom: vol liefde, warmte en schitterende herinneringen. Moge jullie kerst net zo prachtig zijn als de versieringen die onze herinneringen omringen. Prettige kerstdagen!
 12. In deze feestelijke tijd willen we gewoon even stilstaan en onze waardering uitspreken voor de grootouders die ons leven verrijken, lieve opa en oma. Moge jullie kerst gevuld zijn met vreugde, gezondheid en liefde. Gelukkige kerstdagen!
 13. Terwijl de kaarsen op de kersttafel branden, straalt de liefde in jullie ogen nog helderder, lieve grootouders. Moge deze kerst een viering zijn van de liefde die jullie voor ons hebben. Prettige feestdagen!
 14. Kerstmis herinnert ons eraan hoe belangrijk familie is, en voor ons betekent dat ook opa en oma. Moge jullie kerst gevuld zijn met de warmte van familie en de vreugde van samenzijn. Fijne kerstdagen!
 15. Lieve grootouders, jullie zijn als een kerstverhaal dat altijd verteld moet worden – vol liefde, wijsheid en betovering. Moge jullie kerst net zo betoverend zijn als het verhaal dat jullie met ons delen. Gelukkige feestdagen!

Delen mag :). Een mooie kerst tekst toevoegen? Reageer dan hieronder of stuur ons een e-mail. Wij danken je alvast!

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie