Kerst tekst beste vriendin

Voor je beste vriendin wil je natuurlijk een extra speciale kerst tekst gebruiken. Het schrijven van een kerstkaartje aan je beste vriendin vraagt daarom ook om meer aandacht zodat de kaart helemaal perfect wordt. De kerst teksten voor je beste vriendin zijn op deze pagina te bekijken. Zo kun je inspiratie opdoen zodat je een eigen beste vriendin kerst tekst kunt schrijven met persoonlijke elementen.

Het schrijven van kerstkaarten is niet voor iedereen even eenvoudig. De één is met een half uur klaar terwijl een ander dan pas een handje vol kaarten heeft geschreven. Met behulp van allerlei voorbeelden gaat het schrijven van kerstkaarten een stuk sneller. De kerst tekst voor je beste vriendin verdient echter meer aandacht dan voor een collega of buurman.

Met haar deel je lief en leed en dat wil je dan ook vertellen in de kerstkaart. Hieronder kun je zien wat anderen de afgelopen jaren hebben gebruikt. Bekijk de voorbeelden en kies de leukste uit om te gebruiken.

Kerst tekst voor een beste vriendin

Om te voorkomen dat je beste vriendin de tekst zal herkennen (misschien zoekt ze zelf ook naar een kerst tekst voor haar beste vriendin) kun je de tekst het beste aanpassen. Zo kun je er zinnen, wensen of spreuken of gedichten aan toevoegen, maar iets weghalen kan natuurlijk ook.

Kerst tekst beste vriendin
Kerst tekst beste vriendin (Greetz.nl)

Beste vriendin kerstwensen

De beste vriendin kerst teksten zijn direct te gebruiken op een kerstkaartje. Indien je online een kerstkaartje gaat maken dan kun je de teksten kopiëren en plakken. Je kunt dan nog enkele aanpassingen doen waarna je het kaartje kan laten versturen. De volgende werkdag zal deze worden bezorgd. Eenvoudiger kan het niet worden gemaakt.

De teksten

 • Kerstmis is
  liefde in een wereld van vrede
  Kerstmis belooft
  steeds opnieuw dat het morgen beter wordt
 • Twee dagen met gouden rand
  Speciaal om te plezieren
  Twee dagen met veel vrolijkheid
  Twee dagen om feest te vieren
 • De uren vliegen voorbij
  Een jaar is verdwenen
  voor jou en voor mij
  We wensen elkaar
  Prettige Kerstdagen
  en een gelukkig nieuwjaar!
 • Tijd van vrede en van lichtjes,
  versierde bomen, blije gezichtjes.
  voor anderen tijd van pijn en spijt,
  van winterkou en eenzaamheid,
  de bomen groen, de kleur van hoop,
  een zalige kerst is niet te koop!

Voorbeeld van een kersttekst

Kerstkaart teksten beste vriendin:
 • Ergens woont de kerstman
  heel ver hier vandaan
  hij heeft in zijn sneeuwpaleis
  de mooiste kerstboom staan
  Met balletjes van zilver
  Met balletjes van goud
  En balletjes van gehakt
  omdat hij daar zo van houdt
 • Sterretjes twinkelen
  Kerstballen rinkelen
  Duizenden engeltjes op een rij
  maar de liefste dat ben jij!
 • Aan onze kerstboom
  hangt voor jou
  heel stil tussen het groen
  naast een grote ster
  ook een lieve vredeswens
  we wensen je ‘n Zalige kerst
  en een positief nieuwjaar!
 • Kerstfeest vieren we samen, elk jaar.
  Zoveel mooie herinneringen met elkaar…
  Lieve, gezellige, warme mensen;
  een betere (familie) kan iemand zich niet wensen!

Beste vriendin kerst teksten voor kerst

Het gevoel dat je met kerst altijd bevangt,
Is dat je er elk jaar weer naar verlangt

Kerstklokje klingel, klingel maar zacht, dit is de kerst die ik verwacht. Lief, fijne kerstdagen

Kerstmis is die magische deken van warmte om je heen, fijne dagen

Als kerst en Pasen samen vielen
zouden we voor de paashaas knielen
eieren in de kerstboom hangen
en met Pasen veel cadeautjes ontvangen
Gelukkig is dit allemaal niet waar
Een fijne kerst en een……
heel gelukkig nieuw jaar!

Voor mij is kerst pas écht fijn,
als we weer allemaal samen zijn.
Verheug me nu al, straks hebben we alle tijd…
voor bijpraten, lekker eten en gezelligheid!

Meer kerstwensen voor een beste vriendin

 1. Lieve vriendin, moge het fonkelen van de kerstlichtjes in je ogen weerspiegelen, en moge je hart gevuld zijn met warmte en liefde. Fijne kerstdagen!
 2. Kerstmis is magisch, net als onze vriendschap. Laten we samen genieten van de betovering van deze feestdagen en herinneringen maken die een leven lang meegaan.
 3. In deze kersttijd wil ik je bedanken voor de kostbare momenten die we het afgelopen jaar hebben gedeeld. Moge je kerst net zo speciaal zijn als jij voor mij bent.
 4. Beste vriendin, moge de kerstboom niet de enige zijn die schittert in je huis, maar moge ook de vreugde en liefde van deze dagen je hart vervullen. Gelukkige kerstdagen!
 5. De kerststerren stralen helder, net als onze vriendschap. Ik wens je een vrolijk kerstfeest vol warmte, gezelligheid en lachende gezichten.
 6. Terwijl de sneeuw zachtjes naar beneden dwarrelt, herinner ik me de kostbare momenten die we deelden. Moge je kerst net zo betoverend zijn als onze vriendschap.
 7. Lieve vriendin, mogen de geschenken onder de boom slechts een weerspiegeling zijn van de vreugde en vriendschap die we delen. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 8. Kerstmis draait niet alleen om cadeautjes, maar ook om het koesteren van waardevolle relaties. Dankbaar voor onze vriendschap wens ik je een schitterend kerstfeest.
 9. Terwijl de kaarsen branden en de kerstliederen klinken, denk ik aan de warmte van onze vriendschap. Moge je kerst gevuld zijn met liefde, vreugde en onvergetelijke momenten.
 10. In de magie van kerst vind je mijn oprechte wensen voor jou, mijn beste vriendin. Moge je dagen gevuld zijn met gelach, liefde en vreugde die blijven voortduren.
 11. Samen lachen, samen huilen, samen delen we de speciale momenten van het leven. Moge deze kerst ons nog meer herinneringen brengen om te koesteren.
 12. Moge je kerst net zo sprankelend zijn als de glinsterende lichtjes en net zo zoet als de kerstkoekjes. Bedankt dat je altijd een stralend licht bent in mijn leven.
 13. Lieve vriendin, moge je kerst net zo warm zijn als een knuffel en net zo vrolijk als een kerstlied. Je verdient alle liefde en geluk deze feestdagen.
 14. Onze vriendschap is als een kerstcadeau dat het hele jaar door blijft geven. Ik waardeer de vreugde en steun die je me hebt gegeven. Fijne kerstdagen!
 15. Terwijl de sneeuwvlokken neerdalen, herinner ik me alle bijzondere momenten die we hebben gedeeld. Moge deze kerst de belofte brengen van nog meer mooie herinneringen samen.
 16. Beste vriendin, moge je kerstgeest net zo helder schijnen als de ster aan de top van de boom. Dankbaar voor onze vriendschap wens ik je een feestelijke kerst.
 17. In de drukte van de feestdagen wil ik even stilstaan en mijn dankbaarheid uiten voor een vriendin zoals jij. Moge je kerst gevuld zijn met liefde, vreugde en gulle glimlachen.
 18. Laten we proosten op de vriendschap die ons verbindt, niet alleen tijdens de kersttijd, maar het hele jaar door. Op een schitterende kerst en een geweldig nieuwjaar samen!
 19. Kerstmis is het perfecte moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat komen gaat. Ik kijk ernaar uit om nog meer kostbare momenten met jou te delen in het nieuwe jaar.
 20. Moge deze kerst een sprankelende ster zijn in de symfonie van onze vriendschap, en moge het nieuwe jaar nieuwe melodieën van geluk en succes brengen.
 21. In de geest van kerst wens ik je vrede, liefde en geluk. Dankbaar voor de warmte van onze vriendschap, hoop ik dat deze feestdagen net zo speciaal voor jou zijn als jij voor mij bent.
 22. Kerst is niet alleen een seizoen van vreugde, maar ook een tijd om waardering te tonen voor degenen die ons dierbaar zijn. Jij, mijn beste vriendin, bent een kostbaar geschenk waar ik elke dag dankbaar voor ben.
 23. Terwijl de klokken klinken en de kaarsen branden, herinner ik me de betekenis van kerst: delen, liefhebben en samen zijn. Bedankt dat je mijn leven zo bijzonder maakt.
 24. Moge je kerst net zo magisch zijn als de eerste sneeuwval en net zo hartverwarmend als een knuffel op een koude winterdag. Je verdient alle vreugde van de wereld, mijn beste vriendin.
 25. In de sprankelende lichten van kerst zie ik de weerspiegeling van onze vriendschap: helder, warm en vol liefde. Moge deze kerst het begin zijn van een jaar vol mooie momenten samen.
 26. Beste vriendin, terwijl de kerstbellen klinken, hoop ik dat ze de melodie van vreugde en geluk brengen in jouw leven. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
 27. In de geest van kerst wil ik je bedanken voor de lachbuien, de troostende woorden en de onvergetelijke avonturen die we hebben beleefd. Moge deze feestdagen net zo speciaal zijn als jij bent.
 28. Kerstmis is het seizoen van liefde en geven, en ik geef je mijn oprechte waardering voor de kostbare vriendschap die we delen. Moge je dagen gevuld zijn met liefde, vreugde en onvergetelijke momenten.
Last updated: 28 november 2023

Plaats een reactie