Kerst tekst juf en meester

Voordat de kerstvakantie begint is het erg leuk om de juf of meester een kerstkaartje te geven met een mooie tekst. De kerst teksten voor de juf of meester die je daarbij kan gebruiken zijn op deze pagina te bekijken. Ben je benieuwd welke juf of meester kerst teksten veel worden gebruikt? Bekijk dan de voorbeelden en kies een leuke uit om te gebruiken op een kerstkaartje voor je favoriete juf of meester. Veel plezier met het uitzoeken.

Kerst tekst voor een juf of meester

De juf zie je gedurende de schoolweek elke dag. Zij leert je elke dag de leukste dingen en beleeft daaraan veel plezier. Uiteraard ben je het niet altijd met de juf eens maar dat is helemaal niet erg. Tijdens de leuke kerstmaanden versiert ze de klas en misschien staat er zelfs een heuse kerstboom in jullie klas. Reden te meer om haar een mooie kerstkaart te geven met een echte juffen tekst erop. De kerst tekst juf bevat een bedankt tekst en een mooie kerstwens.

Kerstwensen voor hem en haar – erg leuk!

Vroeger waren het vooral juffen die voor de klas stonden, tegenwoordig zijn er ook veel meesters die in het onderwijs werken. Ook voor hen is erg leuk om kerstkaartjes te krijgen op één van de laatste werkdagen van het jaar. De kerst tekst meester is in veel gevallen iets ‘stoerder’ geschreven dan voor een juf. De meeste mannen in het onderwijs zijn ook erg stoer. Maar hebben wel humor. Gebruik dit ook in je kerstkaartje. Dat zal hij zeker kunnen waarderen.

Kerst teksten juf en meester

Kerstkaart teksten juf of meester

Voor de boodschap die je wilt overbrengen in een kerstkaartje maakt niet het niet uit of het voor een juf of meester is. De kerstkaart teksten juf of meester kun je daarom ook goed met elkaar combineren. Heb je bijvoorbeeld twee of drie leuke juf of meester kerst teksten gezien en kun je niet kiezen? Je kunt ze natuurlijk alle drie gebruiken, maar combineren kan natuurlijk ook. Je maakt er zo één lange kerstwens, kerstspreuk of kerstgedicht van.

Kerst teksten juf en meester
(Bron: www.Greetz.nl)
Kerst teksten juf en meester
 • Een prettige kerst
  aan al onze medewerkers
  een gelukkig nieuwjaar
  om onze aangename relatie
  verder uit te bouwen geachte klant,
  ons ganse team wenst u
  een sfeervolle kerst
  vriendschap en vreugde
  met een goede gezondheid.
 • 2023 is bijna vervlogen, 2024 staat reeds voor de deur
  Een nieuw jaar met nieuwe dromen, alles krijgt een nieuwe kleur
  Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar
  Aandacht voor de naaste, het wordt een prachtig jaar!
 • Fijne kerst en gelukkig Nieuwjaar!
  dat zeggen we nonchalant tot elkaar.
  Een paar simpele woorden, snel gezegd.
  Maar ik meen ze wel oprecht.
Juf en meester kerstkaart teksten:
 • We blikken vooruit
  met groeiend vertrouwen maar
  staan met kerst even stil
  met respect en waardering
  voor een vruchtbaar jaar
  klinkend op de toekomst
 • Prettige feestdagen en een voorspoedig 2024.
  Aan het einde van het jaar danken wij U voor het vertrouwen en de aangename lesgeven.
 • Een jaar vol kansen
  om vreugde te ontdekken
  waarin jouw dromen
  realiteit worden en inzet
  leidt naar nieuwe horizonten
 • Een kerstkaart met wat lieve woorden
  Een goede wens die stuur ik jou
  Van mens tot mens

Kerstwensen voor de juf en meester:

 • G elukkig nieuwjaar
  E erlijke mensen om je heen die
  L iefde uitstralen
  U itzinnig genietend van onze
  K netterende beste wensen
 • Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar
  Ik kan de toekomst niet voorspellen
  Maar ik wil je toch vertellen
  Als ik het voor het zeggen had
  Kwam enkel vreugde op je pad
 • De kerstboom staat te flonkeren
  Met zijn lichtjes in het kristal
  Wij heffen ons glas op een dronk
  We hopen dat het jullie goed gaan zal!
 • Geluk vloeit elke dag
  door een tevreden hart
  gelukkig nieuwjaar
  wens ik jou van harte en
  een warme vriendschapsstroom

Kerstgedichten juf en meester:

Voor het nieuwe jaar
geluk het ganse jaar door
hoop in de lente
zorgt voor zomerse warmte
heerlijke herfstdagen en
winterse geborgenheid

Wees blij met Kerstmis
en vier het met elkaar
want Kerstmis komt maar
eens per jaar!

Het wordt kerst, misschien wel een witte
Want heel stil, zonder gerucht
Dalen kleine witte vlokjes
Uit een donkergrijze lucht

Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol 2024

Meer kerstwensen voor een juf en meester

Voor de Juf:

 1. Lieve juf, in deze feestelijke tijd willen we je bedanken voor al je liefde en toewijding. Fijne kerstdagen en een prachtig nieuw jaar gewenst!
 2. Beste juf, je bent als een kerstengel die het hele jaar door straalt. Bedankt voor je inspiratie en begeleiding. Fijne feestdagen!
 3. Juf, je bent als een kerstster die ons de weg wijst naar kennis en begrip. Dank je wel voor alles. Prettige kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
 4. Aan de liefste juf, moge je kerst net zo stralend zijn als de glimlach die je elke dag met ons deelt. Een warme en vrolijke kerst toegewenst!
 5. Lieve juf, kerst is het perfecte moment om je te vertellen hoe bijzonder je bent en hoeveel je betekent. Bedankt voor alles. Fijne feestdagen!
 6. Juf, je bent als een kerstcadeau voor ons allemaal. We waarderen je inzet en zorgzaamheid enorm. Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 7. Beste juf, moge je kerst net zo magisch zijn als de momenten die je met ons deelt. Bedankt voor een geweldig jaar. Gelukkige feestdagen!
 8. Lieve juf, jouw begeleiding is als een lichtje in onze school. Bedankt voor alles wat je doet. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
 9. Juf, in deze feestelijke tijd willen we je laten weten hoeveel we je waarderen. Jouw inzet maakt het verschil. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
 10. Beste juf, moge je kerst gevuld zijn met liefde, vreugde en warmte, net zoals de sfeer die je in de klas creëert. Bedankt voor alles. Prettige feestdagen!

Voor de Meester:

 1. Beste meester, in deze kersttijd willen we je bedanken voor al je wijsheid en geduld. Fijne kerstdagen en een geweldig nieuw jaar!
 2. Meester, je bent als een kerstheld die ons elke dag inspireert. Bedankt voor je begeleiding en steun. Prettige feestdagen!
 3. Aan de beste meester, je bent als een kerstboom die kennis en vriendelijkheid verspreidt. Dank je wel voor alles. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
 4. Lieve meester, moge je kerst net zo bijzonder zijn als de lessen die je ons hebt geleerd. Een warme en vrolijke kerst toegewenst!
 5. Beste meester, je bent als een kerstcadeau dat het hele jaar door blijft geven. We zijn dankbaar voor alles. Prettige feestdagen!
 6. Meester, je bent als een kerstster die ons de weg wijst naar succes. Dank je wel voor je inzet. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
 7. Aan de geweldigste meester, moge je kerst net zo magisch zijn als de momenten die je met ons deelt. Bedankt voor een fantastisch jaar. Gelukkige feestdagen!
 8. Lieve meester, jouw begeleiding is als een lichtje dat ons pad verlicht. Bedankt voor alles wat je doet. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
 9. Meester, in deze feestelijke tijd willen we je laten weten hoeveel we je waarderen. Jouw inzet maakt een verschil. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
 10. Beste meester, moge je kerst gevuld zijn met vreugde, gelach en warmte, net zoals de sfeer die je in de klas creëert. Bedankt voor alles. Prettige feestdagen!
 11. Lieve meester, in deze kerstperiode willen we je laten weten dat je inzet en toewijding ons elke dag inspireren. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
 12. Meester, je bent als een kerstengel die met geduld en vriendelijkheid over ons waakt. Bedankt voor alles. Prettige feestdagen!
 13. Aan de beste meester ooit, moge je kerst net zo schitterend zijn als de glimlach op je gezicht. Een warme en vrolijke kerst toegewenst!
 14. Beste meester, bedankt voor een jaar vol leerzame momenten en waardevolle herinneringen. Fijne kerstdagen en een geweldig nieuw jaar!
 15. Lieve meester, in deze feestelijke tijd willen we je laten weten dat je inzet en betrokkenheid enorm worden gewaardeerd. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
 16. Meester, je bent als een kerstcadeau dat blijft geven, en we zijn dankbaar voor de wijze lessen die je ons hebt geleerd. Prettige feestdagen!
 17. Aan de geweldigste meester, moge je kerst net zo magisch zijn als de momenten die je met ons hebt gedeeld. Bedankt voor een fantastisch jaar. Gelukkige feestdagen!
 18. Lieve meester, jouw begeleiding is als een lichtje dat ons pad verlicht. Bedankt voor alles wat je doet. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!
 19. Meester, in deze feestelijke tijd willen we je laten weten hoezeer we je waarderen. Jouw inzet maakt een verschil. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuwjaar!
 20. Beste meester, moge je kerst gevuld zijn met vreugde, gelach en warmte, net zoals de sfeer die je in de klas creëert. Bedankt voor alles. Prettige feestdagen!

Zelf een mooie tekst gevonden of bedacht voor een juf/meester voor deze periode? Reageer dan hieronder.

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie