Kerst tekst zakelijk

Het versturen van kerstkaarten is ook voor de zakelijke markt erg belangrijk. Je wilt je klanten of relaties bedanken voor het afgelopen jaar en wil ook het komend jaar weer prettig zaken doen. Niet alleen de klanten en relaties kun je met een zakelijk kerstkaartje bedanken, ook het personeel verdient extra aandacht. Op deze pagina lees je meer informatie over de verschillende zakelijke kerst teksten die je dan kunt gebruiken.

Zakelijke kerst teksten in een overzicht

Het schrijven van aan zakelijke kerstkaart doe je natuurlijk met een bijpassende kerst tekst. Deze is vaak deels zakelijk, en deels over de kerstwens. Afwisseling is voor iedereen een aanrader. Gebruik daarom ook jaarlijks een andere kerst tekst voor je zakelijke kerstkaarten. Hieronder kun je verschillende voorbeelden bekijken van zakelijke kerstkaart teksten. Bekijk ze allemaal en kies een leuke uit om te gebruiken.

Zakelijke kerst tekst

Zakelijke kerst teksten

De zakelijke kerst teksten zijn er in vele varianten. Er zijn ook vele soorten bedrijven, dus voor elke tak van sport is er een toepasselijke kerst tekst. Je kunt de zakelijke kerst teksten eenvoudig kopiëren en plakken in een kerstkaartje. Het enige dat je nog maar hoeft te doen is het toevoegen van een bedrijfslogo. Indien je online je zakelijke kerstkaarten maakt, hoef je voor de verzending zelf niks te regelen.

Kerstkaart tekst zakelijk

Het enige dat jij hoeft te doen is het regelen van de adressen en de juiste zakelijke kerst tekst. In de voorbeelden die je op deze pagina kunt bekijken zie je dat er voor kerstkaarten vele zakelijke kerst teksten te vinden zijn. Het kan leuk zijn om een kerstkaart met een zakelijke tekst te combineren met bijvoorbeeld een nieuwjaarswens, kerstwens of een bijzondere kerstspreuk.

Zakelijke kerst teksten, kerstkaart tekst zakelijk
(Bron: Greetz.nl)
Kerst teksten zakelijk:

Geachte klant,
Ons hele team wenst u
een sfeervolle kerst
vriendschap en vreugde
met een goede gezondheid

Wij wensen alle vrienden en relaties Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar.
Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat
onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten

Een aangename
samenwerking vanuit
wederzijds vertrouwen
fijne feestdagen en een
voorspoedig nieuwjaar

Zakelijke kerstwensen:
 • Wij wensen u een
  aangenaam oud en nieuw en
  hopen u volgend jaar
  weer van dienst te mogen zijn
  wij zijn dankbaar voor uw zakelijk vertrouwen
 • Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zakelijk zal voortzetten.
 • 31 december
  het einde van de rit
  het nieuwe seizoen staat klaar
  door berg en dal
  op zoek naar liefde en geluk
  een sportief 2024 gewenst
 • Directie en personeel van [bedrijfsnaam] wensen u een Gelukkig kerstfeest en een voorspoedig 2024.
  Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Zakelijke kerstspreuken:

 • Een gezond en productief jaar
  met trots, plezier, inspiratie
  belangstelling, dankbaarheid
  vreugde en sereniteit
  als trouwe collega’s
 • Wij danken u voor
  een succesvol jaar waarin
  uw inzet van groot belang was
  prettige eindejaar dagen
 • Uw waardering geeft
  ons extra motivatie om
  onze service naar
  u als klant te verbeteren
  fijne kerstdagen namens ons team

Kerstkaart teksten zakelijk:

Een prettige kerst
aan al onze medewerkers
een gelukkig nieuwjaar
om onze aangename relatie
verder uit te bouwen

Op de drempel van 2024 danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

In het licht van het nieuwe jaar
stralen heel veel nieuwe wensen
van warmte, voorspoed, vriendschap en geluk!
Een prettig nieuwjaar!

Meer zakelijke kerstwensen

 1. “In dit seizoen van warmte en reflectie, waarderen we de vruchtbare samenwerking die we hebben mogen delen. Moge het nieuwe jaar nog meer kansen en successen brengen voor ons allemaal. Fijne feestdagen!”
 2. “De feestdagen zijn een tijd van samenzijn en dankbaarheid. We zijn dankbaar voor de vruchtbare samenwerking en kijken uit naar een succesvol nieuw jaar. Vrolijke kerst en een voorspoedig nieuwjaar!”
 3. “Tijdens dit feestelijke seizoen willen we onze oprechte waardering uitspreken voor de inzet en toewijding van ons team. Moge jullie feestdagen gevuld zijn met vreugde en jullie nieuwe jaar met succes. Gelukkige kerst!”
 4. “Terwijl de lichten van de kerstboom schitteren, laten we samen terugkijken op een jaar van groei en samenwerking. Onze beste wensen voor een vreugdevolle kerst en een bloeiend nieuwjaar!”
 5. “De feestdagen zijn een tijd om te reflecteren op onze prestaties en vooruit te kijken naar nieuwe doelen. Dank aan ons geweldige team voor een jaar van hard werken en toewijding. Prettige kerstdagen en een voorspoedig 2024!”
 6. “Moge deze kersttijd gevuld zijn met vreugde, rust en inspiratie voor ons allen. Dank aan ons fantastische team voor hun toewijding. Op naar een nieuw jaar vol mogelijkheden en succes. Gelukkige kerst!”
 7. “In deze feestelijke periode van het jaar willen we onze waardering uitspreken voor het harde werk en de toewijding die ons team heeft getoond. Moge de komende dagen gevuld zijn met geluk en het nieuwe jaar met succes. Fijne kerstdagen!”
 8. “Tijdens deze kerstperiode willen we stilstaan bij de waardevolle bijdragen van ons team. Dank voor jullie toewijding en inzet. Moge jullie feestdagen gevuld zijn met vreugde en het nieuwe jaar met nieuwe kansen. Vrolijk kerstfeest!”
 9. “Als we dit jaar afsluiten, willen we ons waarderingslicht laten schijnen op ons getalenteerde team. Bedankt voor een jaar van hard werken en succes. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 10. “De feestdagen zijn een tijd van vreugde en verbondenheid. We waarderen de samenwerking met ons team en kijken ernaar uit om samen nieuwe hoogten te bereiken. Gelukkige kerst en een succesvol nieuwjaar!”
 11. “Tijdens deze kerstperiode willen we onze dankbaarheid uitspreken voor het harde werk en de toewijding van ons team. Moge de komende dagen gevuld zijn met gelukkige momenten en het nieuwe jaar met nieuwe mogelijkheden. Fijne kerst!”
 12. “Deze kerstperiode is een gelegenheid om onze waardering uit te spreken voor het harde werk en de toewijding die ons team heeft getoond. Moge jullie feestdagen warmte en vreugde brengen, en het nieuwe jaar succes en welvaart. Prettige kerstdagen!”
 13. “Met de kerst voor de deur willen we ons team bedanken voor hun inzet en toewijding. Moge deze feestdagen gevuld zijn met vreugde en het nieuwe jaar met nieuwe kansen. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 14. “Terwijl de feestdagen naderen, willen we ons team bedanken voor hun toewijding en harde werk. Moge deze tijd van het jaar gevuld zijn met warmte, geluk en succes. Vrolijke kerst en een voorspoedig nieuwjaar!”
 15. “In deze kerstperiode willen we ons waarderingslicht laten schijnen op ons geweldige team. Dank voor jullie toewijding en inzet. Moge jullie feestdagen gevuld zijn met vreugde en het nieuwe jaar met nieuwe mogelijkheden. Gelukkige kerst!”
 16. “De feestdagen zijn een tijd van reflectie en waardering. Ons team heeft dit jaar uitstekend werk verricht, en we kijken ernaar uit om samen nieuwe successen te behalen. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 17. “Terwijl we het einde van het jaar naderen, willen we ons team bedanken voor hun toewijding en inzet. Moge de feestdagen gevuld zijn met vreugde en het nieuwe jaar met nieuwe successen. Vrolijke kerst en een voorspoedig nieuwjaar!”
 18. “In dit seizoen van vreugde willen we ons team bedanken voor hun harde werk en toewijding. Moge deze feestdagen gevuld zijn met geluk en het nieuwe jaar met nieuwe kansen. Fijne kerstdagen!”
 19. “Terwijl de feestdagen naderen, willen we ons team bedanken voor hun inzet en toewijding. Moge deze tijd van het jaar gevuld zijn met warmte, geluk en succes. Vrolijke kerst en een voorspoedig nieuwjaar!”
 20. “In deze kerstperiode willen we ons waarderingslicht laten schijnen op ons geweldige team. Dank voor jullie toewijding en harde werk. Moge jullie feestdagen gevuld zijn met vreugde en het nieuwe jaar met nieuwe mogelijkheden. Gelukkige kerst!”

Hopelijk bieden deze voorbeeldzinnen inspiratie voor je zakelijke kerstwensen en helpen ze een warme en positieve sfeer te creëren in je professionele omgeving tijdens de feestdagen.

Tips, vragen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Ook suggesties zoals zakelijke kerst- en nieuwjaarswensen kunnen hieronder toegevoegd worden.

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie