Kerst tekst beterschap

Iemand beterschap wensen tijdens kerstmis kun je doen op een mooi kerstkaartje. Als iemand ziek is tijdens de kerst, dan kan een kerstkaartje helpen. Je kunt kiezen uit verschillende beterschapswensen waarbij je een kerstboodschap combineert met het wensen van beterschap. Omdat je dit soort kaartjes maar weinig zult versturen, kan het handig zijn om te kijken wat anderen hebben gebruikt. Daarom kun je op deze pagina verschillende beterschap kerst teksten bekijken. Succes met het uitzoeken van een passende kerstwens om iemand beterschap te wensen.

Je kunt voor verschillende redenen iemand beterschap wensen. Je kunt dan denken aan een ziekte of een herstel van bijvoorbeeld een ongeluk of operatie. Daarom zijn er ook verschillende teksten te bekijken zodat je voor elk soort beterschap de juiste teksten, wensen of gedichten kunt gebruiken. Bekijk hieronder de voorbeelden zodat je inspiratie kunt opdoen.

Weet jij niet precies welke beterschapswens je kunt gebruiken op een kerstkaartje? Na het zien van de bovenstaande voorbeelden heb je een goede indruk van de verschillende mogelijkheden. Zoek je bijvoorbeeld een mooie gedicht of spreuk? Of zoek je meer een wat meer klassiekere beterschapswens?

Beterschap wensen tijdens de kerst met een tekst

Wat voor kerst tekst je ook zoekt om iemand beterschap te wensen, de voorbeelden zijn er in overvloed. Elk jaar weer worden er veel teksten ingezonden en gevraagd of deze op Kersttekst.nl mogen worden geplaatst. Daarom zijn er elk jaar weer nieuwe beterschap teksten te bekijken. Jij bent daardoor verzekerd van de nieuwste kerst teksten.

Kerst teksten beterschap
Kerst teksten beterschap (Greetz.nl)

Beterschapwensen Kerstmis.

Bijna iedereen is vrolijk en blij wanneer het Kerstmis is. Families komen bij elkaar en er wordt gezellig geborreld, gegeten en gepraat met elkaar. Wanneer iemand beterschap kan gebruiken, is dit juist het moment. De beterschapswensen tijdens Kerstmis kun je dan gebruiken. Het is erg fijn om de sterkte wensen te schrijven op een kaartje. Online kun je de teksten kopiëren en plakken. Het kerstkaartje om iemand beterschap te wensen is dan snel en eenvoudig gemaakt.

Beterschap kerst teksten:

 • Van mij een warme wens,
  en een groet om op te beuren.
  Ik wens je een spoedig herstel
  met een kaartje om op te fleuren!
  Een fijne kerst gewenst.
 • Ook al zit ‘t even tegen
  blijf vertrouwen in jezelf
  blijf geloven in goede dingen
  je herstel komt dan vanzelf.
 • Voor jou, lief mens
  is hier mijn wens:
  Wat stralen zon
  wat druppels regen
  maar bovenal
  veel heil en zegen!
 • 2023 is weer voorbij,
  2024 is weer begonnen
  Een nieuw jaar,
  met nieuwe dromen
  Veel liefde voor elkaar
  dan wordt het weer een prachtig jaar!

Een kerst tekst

Kerst tekst beterschap:
 • We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen! We hopen dat je toch nog een fijne kerst hebt.
 • Ik probeer me voor te stellen hoe het voor je moet zijn om zo ziek te zijn, dat je leven zo op zijn kop staat. Ik hoorde dat je nogal snel achteruit gaat, ik hoop dat je door je behandelingen de kerst nog goed doorkomt.
 • Tijd om na te denken,
  Rust te nemen,
  Aandacht te schenken,
  Te genieten,
  en te dromen,
  Uit te kijken,
  en te plannen.
  2024 wordt het jaar
  We gaan het maken met elkaar

Kerstwensen beterschap:

Dit kaartje om je te vertellen,
dat ik aan je denk en je niet vergeten ben.
Dat je zo vlug mogelijk mag herstellen,
want je blijft m’n allergrootste fan.

Voor elke keer dat ik vergat
wat Kerstmis mij te zeggen had
ontsteek ik met wat stille spijt
een kleine kaars van tederheid
en zet ze op de kandelaar
van elke dag het hele jaar
opdat elkeen van wie ik hou
ze telkens weer zien branden zou.

Mijn gedichtje is heel kort
ik hoop dat je gauw beter wordt, wij wensen je een prettige kerst

Meer kerstwensen en beterschap

 1. “Met de warmte van kerstverlichting en de gezelligheid van familie om je heen, wens ik je een vrolijk kerstfeest en een spoedig herstel. Moge de magie van het seizoen je genezing versnellen.”
 2. “In deze feestelijke tijd van het jaar, stuur ik je niet alleen mijn warmste kerstwensen, maar ook mijn oprechte hoop op beterschap. Moge je gezondheid snel herstellen, zodat je volop kunt genieten van de vreugde van kerst.”
 3. “Een fonkelende ster aan de hemel brengt licht en hoop in donkere tijden. Moge jouw kerst net zo stralend zijn, en moge de warmte van de feestdagen je kracht geven voor een snel herstel.”
 4. “Met een glimlach die zo helder is als de kerstster, hoop ik dat deze feestdagen je vreugde brengen. En terwijl je herstelt, stuur ik je mijn beste wensen voor een spoedig en volledig herstel.”
 5. “Kerst draait om liefde, vrede en samenzijn. Moge deze kerst je niet alleen omringen met geliefden, maar ook met de helende kracht die nodig is voor een snel herstel. Beterschap en een zalig kerstfeest!”
 6. “Laat de kerstlichtjes de duisternis verdrijven en je pad verlichten naar gezondheid en geluk. Moge deze kerst een keerpunt zijn naar beterschap en een stralende toekomst.”
 7. “Kerstmis is het seizoen van wonderen, en ik bid dat een wonder van genezing en herstel zich voor jou mag voltrekken. Moge de engelen van gezondheid over je waken tijdens deze feestelijke dagen.”
 8. “Tussen de geschenken en feestelijke lekkernijen, vergeet niet dat het grootste geschenk van allemaal gezondheid is. Ik hoop dat deze kerst het begin is van een snel en volledig herstel voor jou.”
 9. “Kerst brengt ons samen in liefde en harmonie. Terwijl je herstelt, stuur ik je warme wensen voor een kerst vol troost, genezing en de geruststellende aanwezigheid van dierbaren.”
 10. “De kerstboom staat symbool voor hoop, en ik hoop dat deze kerst een keerpunt markeert in je gezondheid. Moge de lichtjes je pad verlichten naar beterschap en een gelukkig nieuw begin.”
 11. “Gezondheid is het mooiste geschenk, en deze kerst wens ik je een overvloed aan goede gezondheid toe. Moge je beter worden met elke voorbijgaande dag, zodat je het nieuwe jaar met hernieuwde energie kunt verwelkomen.”
 12. “In de stilte van de kerstnacht fluisteren de sterren hoop en genezing toe. Moge deze nacht de belofte brengen van beterschap en een snel herstel voor jou.”
 13. “Een warme kerstgroet en een oprecht ‘beterschap’ stuur ik naar jou. Moge de magie van kerst je omringen met comfort en kracht, zodat je snel weer op de been bent.”
 14. “Kerst is een tijd van wonderen, en ik hoop dat het grootste wonder voor jou de terugkeer naar volledige gezondheid is. Beterschap gewenst tijdens deze feestelijke dagen.”
 15. “Tussen de kerstliederen en feestelijke lekkernijen, stuur ik je een mand vol beterschap. Moge deze kerst het begin zijn van een gezond en gelukkig nieuw jaar voor jou.”
 16. “Met een hart vol liefde en warmte, stuur ik je mijn beste wensen voor een zalig kerstfeest en een spoedig herstel. Moge deze kerst je de kracht geven om snel weer op de been te zijn.”
 17. “De kerstster straalt helder aan de hemel, net zoals de hoop in ons hart voor jouw herstel. Moge deze kerst een keerpunt zijn naar beterschap en welzijn.”
 18. “Kerst is de tijd van geven en delen. Ik geef je mijn oprechte wensen voor beterschap en een snel herstel. Moge deze kerst het begin zijn van een gezonde en gelukkige toekomst voor jou.”
 19. “Te midden van de kerstversieringen en feestvreugde, stuur ik je mijn warme beterschapswensen. Moge de kerstgeest je omringen met comfort en helende energie.”
 20. “Laat de kerstbellen klinken als een symfonie van genezing, en moge elke bel een stap zijn naar een gezond en gelukkig leven. Beterschap en een zalig kerstfeest voor jou.”
 21. “In deze betoverende tijd van het jaar, wens ik je niet alleen vreugdevolle kerstdagen, maar ook een snel en volledig herstel. Moge de kerstlichtjes je pad verlichten naar beterschap.”
 22. “Kerst is het seizoen van liefde en wonderen. Moge de liefde van vrienden en familie en de wonderbaarlijke kracht van genezing je omringen en leiden naar een gezonde toekomst.”
 23. “Terwijl de sneeuwvlokken vallen, hoop ik dat elke vlok een zegen van genezing voor jou vertegenwoordigt. Beterschap gewenst en een vrolijk kerstfeest!”
 24. “Moge deze kerst je niet alleen vreugde en geluk brengen, maar ook de kracht om te herstellen en sterker terug te komen. Beterschap en een zalig kerstfeest voor jou.”
 25. “De kerstman brengt cadeautjes, en ik hoop dat zijn grootste geschenk voor jou een snel herstel is. Moge je gezondheid verbeteren en je dagen gevuld zijn met vreugde en welzijn.”
 26. “Met de geur van kerstkruiden en de klanken van kerstliederen, stuur ik je beterschapswensen. Moge deze kerst het begin zijn van een gezonde en hoopvolle periode in je leven.”

Deel deze pagina op social media. Een mooie kerst tekst toevoegen aan deze pagina of dat te maken heeft met een nieuwjaarswens? Reageer dan hieronder.

Last updated: 28 november 2023

Plaats een reactie