Nieuwjaarswensen 2024

Tijdens de jaarwisseling geef je elkaar de nieuwjaarswensen. Daarbij wens je elkaar het beste toe voor het komende jaar. Meestal worden de beste wensen gegeven met woorden als geluk, gezondheid en liefde. De nieuwjaarswensen voor 2024 kun je gebruiken op een kaartje, op social media maar je kunt ze ook tegen elkaar vertellen. Om klokslag 12 uur wordt er traditiegetrouw geproost op het nieuwe jaar. Het jaar 2024 is dan officieel van start gegaan. Gebruik jij altijd dezelfde nieuwjaarswensen voor je familie en vrienden? Bekijk dan eens de verschillende nieuwjaarswensen voor 2024 en gebruik eens een andere tekst om elkaar de beste wensen te geven.

Ga direct naar NIEUWJAARSTEKSTEN voor 2024 >>

Bekijk hier alle teksten >>


 • Nieuwjaarswensen voor 2024

 • Voorbeelden van nieuwjaarswensen

 • Meest gekozen (top 10)

 • Kerstkaarten met teksten

Bekijk de meest gekozen nieuwjaarswensen >>


Nieuwjaarswensen voor 2024

Je kunt elkaar op verschillende manieren een prettig nieuwjaar wensen. De één stuurt een SMS, de ander een Whatappje terwijl er ook veel mensen zijn die mooie nieuwjaarskaartjes sturen. Daarin kun je verschillende nieuwjaarswensen en teksten schrijven. Speciaal voor 2024 kun je op deze pagina verschillende voorbeelden bekijken.

Ben je door je inspiratie heen of wil je veel verschillende nieuwjaarswensen gebruiken? Met het grote aanbod dat je hierboven kunt bekijken kun je voor al je vrienden, collega’s en de familie een unieke nieuwjaarswens gebruiken.

Korte teksten

Er zijn veel verschillende soorten nieuwjaarswensen waaruit je kunt kiezen. Als je een SMS of een Tweet verstuurt, heb je te maken met een beperkt aantal tekens. De korte nieuwjaarswensen zijn dan erg geschikt. Je kunt de korte nieuwjaarswensen voor 2024 natuurlijk ook in een kaartje schrijven of op Facebook zetten. Ook als ‘status’ of als oneliner zijn de korte nieuwjaarswensen en uitkomst. Als je bijvoorbeeld op Instagram of Snapchat een kort en leuk berichtje wil posten voor je volgers.

Nieuwjaarswensen 2023

Originele nieuwjaarswensen

Veel mensen gebruiken jaarlijks dezelfde manier om elkaar de beste wensen voor 2024 te geven. Het is natuurlijk veel leuker om daar afwisseling in te hebben. Wat dacht je van originele nieuwjaarswensen? Een standaard in zoals ‘De beste wensen voor 2024‘ of een ‘Gelukkig nieuwjaar‘ dat wordt door bijna iedereen gebruikt.

Wie zou jij een speciale nieuwjaarswens willen geven? Wees dit jaar origineel en verwerk een persoonlijk stukje in de wens. Dit kan gaan over het afgelopen jaar maar kan ook inspelen op het jaar dat komen gaat. Denk daarbij aan een nieuwe baan, nieuwe woning, trouwen of wellicht de geboorte van een kind.

Grappige nieuwjaarswensen.

Humor is er vaak in overvloed tijdens de jaarwisseling. Dit komt deels doordat er veel drank wordt gedronken en mensen erg vrolijk zijn. Het komt ten slot van rekening maar 1 keer paar jaar voor en dat wordt altijd uitbundig gevierd. De grappige nieuwjaarswensen hebben veel humor en zijn dan ook geschikt voor iedereen. Ook voor je collega of baas die je normaal met U zou aanspreken.

Nieuwjaarsteksten voor 2024
 • We wensen jullie erg genegen
  Zoveel geluk en zegen
  Als er zijn druppels in de regen
  Een gelukkig en gezond nieuwjaar!
 • Het nieuwjaar komt er aan ,
  we eten een banaan,
  Samen gaan we lekker gezellig feesten
  met lekker eten en als dolle beesten.
  smullen ,smullen dat doen we graag.
  en ik wens jullie een prettige nieuwjaar.
 • Moge het nieuwe jaar
  op alle gebied
  een jaar worden
  waarvan je zegt
  het mocht nog jaren duren
 • Ik wens je toe
  een jaar vol vreugde
  en zonneschijn
  waarin verdriet
  en zorgen
  twee onbekenden zijn
 • We wensen je een nieuw jaar
  bruisend en sprankelend,
  stralend en schitterend,
  gezond en gelukkig,
  zorgeloos en prachtig!

Korte nieuwjaarswensen:

 • Maak er weer een goed nieuwjaar van.
  Geniet ervan, zo vaak het kan.
 • Een kus als begin met geluk het nieuwe jaar in
 • Een kus als eerste gebaar Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar
 • Wij wensen jou toe een jaar vol gezondheid en vreugde zonder pijn of verdriet zodat je het hele jaar geniet
 • Het jaar 2024 zal maar eenmaal voorbij komen maak er een nog mooier jaar van

Originele nieuwjaarswensen:

 • 2023 is bijna vervlogen,
  2024 staat reeds voor de deur.
  Een nieuw jaar met nieuwe dromen,
  alles krijgt een nieuwe kleur.
  Veel geluk en vrede,
  veel liefde voor elkaar.
  Aandacht voor de naaste.
  Het wordt een prachtig jaar!
 • Het is kerstmis overal
  we dromen onze dromen
  bij mooi versierde bomen
  van vrede bovenal
  en wensen aan elkaar:
  sfeervolle kerstdagen
  een heel gelukkig nieuwjaar!
 • Het is maar een klein stapje is van 2023 naar 2024
  maar wel met 365 spiksplinternieuw nieuwe dagen
  Om te genieten van mooie dingen! Veel plezier in 2024.
 • Dat het nieuwe jaar
  Rijk mag zijn aan
  Mooie dagen,
  En veel liefde, voorspoed
  En geluk mag dragen.

Grappige nieuwjaarswensen:

Alle sterretjes rijgen aan elkaar
Speciaal voor ‘t nieuwe jaar
Allen fonkelen ze zeer blij
Eentje lacht knipogend naar mij
Een sterretje met een wens voor jou
Een spetterend en voorspoedig 2024!

We wensen voor 2024
12 maanden vreugde
52 weken plezier
365 dagen succes
8760 uren gezondheid
Een gelukkig nieuw jaar!

Alweer een nieuw jaar
Valt het mee of wordt het zwaar?
Een vrolijk en gelukkig jaar
Zonder zorgen weliswaar
Dat wensen we elkaar
Het wordt een nieuw begin
We vliegen er weer eens in
Met nieuwe moed
Met geluk en voorspoed
Gezond en vrolijk
Zien we 2024 tegemoet!

Meer nieuwjaarswensen voor 2024 – gelukkig nieuwjaar!

 1. “Moge het nieuwe jaar als een blanco boek voor je liggen, klaar om gevuld te worden met mooie verhalen, onvergetelijke momenten en verrassende avonturen. Gelukkig nieuwjaar!”
 2. “Laat het nieuwe jaar stralen als een vuurwerk, vol kleurrijke verrassingen en bruisende mogelijkheden. Dat al je dromen werkelijkheid mogen worden. Een schitterend nieuwjaar gewenst!”
 3. “Terwijl we het oude jaar afsluiten, laten we met open armen het nieuwe jaar verwelkomen. Moge het gevuld zijn met liefde, vreugde en kansen om te groeien. Een voorspoedig nieuwjaar!”
 4. “Op de drempel van het nieuwe jaar staan we vol verwachting. Moge de deuren van mogelijkheden zich wijd voor je openen en je leiden naar een jaar vol succes en voldoening. Gelukkig nieuwjaar!”
 5. “Een nieuw jaar is als een onbeschreven bladzijde, klaar om jouw verhaal te omarmen. Moge je pen vol inspiratie zijn en je avontuur vol verrassingen. Cheers op een fantastisch nieuwjaar!”
 6. “Terwijl de klok tikt en we afscheid nemen van het oude, laten we met hoopvolle harten het nieuwe jaar begroeten. Moge het een reis zijn vol positieve veranderingen en onvergetelijke momenten. Een schitterend nieuwjaar toegewenst!”
 7. “In de symfonie van het leven is elk nieuw jaar een nieuw muzikaal stuk. Moge jouw melodie harmonieus zijn en de noten van geluk en vreugde bevatten. Gelukkig nieuwjaar!”
 8. “Een nieuw jaar biedt ons de kans om te herrijzen, te groeien en te bloeien. Moge dit jaar jouw tijd zijn om te stralen, te schitteren en je volle potentieel te bereiken. Een voorspoedig nieuwjaar gewenst!”
 9. “Net zoals de zon opkomt na de donkere nacht, moge het nieuwe jaar een bron van licht en positiviteit zijn in je leven. Dat het je mag verwarmen en begeleiden naar geweldige hoogten. Gelukkig nieuwjaar!”
 10. “Terwijl we het oude jaar achter ons laten, laten we de bagage van gisteren los en kijken we uit naar de avonturen van morgen. Moge het nieuwe jaar je vullen met frisse energie en nieuwe mogelijkheden. Een schitterend nieuwjaar toegewenst!”
 11. “Elke dag is een nieuw begin, maar een nieuw jaar voelt als een nieuwe start. Moge dit jaar gevuld zijn met kansen om te groeien, momenten om te koesteren en liefde die nooit eindigt. Gelukkig nieuwjaar!”
 12. “Terwijl de klok aftelt naar middernacht, laten we samen de deur naar het nieuwe jaar openen. Moge het een reis vol liefde, vreugde en verrassingen zijn. Op naar een geweldig nieuwjaar!”

Zelf een mooie tekst gevonden die je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Vind je het een leuk artikel? Delen stellen wij op prijs, bijvoorbeeld voor op je website, je social media of blog.

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie