Kerst tekst vriendin

Voor je vriendin wil je natuurlijk de mooiste kerstkaart met de liefste en meest romantische tekst. Heren staan erom bekend dat ze niet vaak romantisch zijn. Wat zijn nu bijvoorbeeld geschikte kerst teksten voor je vriendin? Op deze pagina zie je de meest gebruikte vriendin kerst teksten!

Kerst tekst voor een vriendin

Een kerstkaartje schrijven is niet voor iedereen even eenvoudig. Door gebruik te maken van een voorbeeld kun je snel inspiratie opdoen zodat je zelf een mooie vriendin kerst tekst kunt maken en kunt gebruiken in je kerstkaartje. De kerst tekst vriendin bevat altijd romantiek en veel liefde. Hieronder zie je verschillende voorbeelden van kerst teksten voor je vriendin. Bekijk ook de top 10 en mooie andere kerstkaart teksten.

Kerst vriendin

Vriendin kerst teksten en wensen.

De vriendin kerst teksten die je hierboven kunt zien, zijn eenvoudig te gebruiken op kerstkaartjes. Maak je je kerstkaart online? Je kunt de vriendin kerst tekst dan kopiëren en plakken en je bent klaar. Het is natuurlijk wel aan te raden om deze tekst aan te passen met bijvoorbeeld een romantisch moment van het afgelopen jaar.

Kerstkaart tekst vriendin.

Vrouwen hebben snel door wanneer je een tekst hebt gebruikt die je niet zelf hebt geschreven. Je kunt de voorbeelden van kerstkaart teksten voor je vriendin ook combineren met elkaar. Zo heb je een mooie uitgebreide kerst tekst of kerstwens die je snel als ‘standaard’ zal worden gezien.

Kerst tekst vriendin

Teksten kerstkaart vriendin:
 • Twee dagen met gouden rand
  Speciaal om te plezieren
  Twee dagen met veel vrolijkheid
  Twee dagen om feest te vieren
Kerst teksten vriendin:
 • Ergens woont de kerstman
  heel ver hier vandaan
  hij heeft in zijn sneeuwpaleis
  de mooiste kerstboom staan
  Met balletjes van zilver
  Met balletjes van goud
  En balletjes van gehakt
  omdat hij daar zo van houdt
 • Een boom vol met kerstverhalen, die de sfeer in huis bepalen
 • Lieve BFF, wij wensen je prachtige, sfeervolle en gezellige kerstdagen
 • Kerstklokje klingel, klingel maar zacht, dit is de kerst die ik verwacht. Lief, fijne kerstdagen
Kerstwensen vriendin:
 • Een lichtje
  in een donkere tijd
  is iets dat warmte geeft
  en je hart verblijdt
 • Een boom vol kaarsjes
  In de hal staan kinderlaarsjes
  Een boom vol met sneeuw
  Een kind geeft een schreeuw
  Een boom vol met kerstverhalen
  En die de sfeer in huis bepalen
  Een boom volgehangen met engelenhaar
  Onder die boom liggen de cadeautjes al klaar
 • Het gevoel dat je met kerst altijd bevangt,
  Is dat je er elk jaar weer naar verlangt.
 • Tijd van vrede en van lichtjes,
  versierde bomen, blije gezichtjes.
  voor anderen tijd van pijn en spijt,
  van winterkou en eenzaamheid,
  de bomen groen, de kleur van hoop,
  een zalige kerst is niet te koop!
 • Mijn kerstwens voor het nieuwe jaar..
  leef intenser dan voorheen
  je hebt elkander slechts te leen
  wees daarom zuinig op elkaar.

Vriendin kerstspreuken en gedichten:

Kerstmis is
liefde in een wereld van vrede
Kerstmis belooft
steeds opnieuw dat het morgen beter wordt

Herinneringen aan een kerst
kort of lang geleden
geven een speciale glans
aan kerstmis in het heden

Een boom met ballen en slingers
en lichtjes zij aan zij
Allemaal bedoelt voor dat ene kerstengeltje
Want dat ben jij!

Sommige kerstkaarten zijn gemaakt
van perkament of zijde
maar deze kaart is speciaal gevuld
met heel veel liefs
voor jullie beiden.

Als kerst en Pasen samen vielen
zouden we voor de paashaas knielen
eieren in de kerstboom hangen
en met Pasen veel cadeautjes ontvangen
Gelukkig is dit allemaal niet waar
Een fijne kerst en een……
heel gelukkig nieuw jaar!

Ja.. daar zit je dan in je uppie
te denken aan die mooie jongen
Waar is hij nou, waarom niet hier?
Gezellig met elkaar knuffelen
maar nee jij bent te ver weg.

Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar
Moge 2024 een jaar worden van veel plezier,
maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede

Meer kerstwensen voor een vriendin

 1. Lieve vriendin, moge deze kerstperiode gevuld zijn met glinsterende lichtjes, warme knuffels en het gezelschap van geliefden die je hart verrijken. Een vrolijke kerst voor jou!
 2. Voor mijn speciale vriendin tijdens deze feestelijke tijd: moge jouw kerstboom niet alleen schitteren met glanzende ballen, maar ook met momenten van puur geluk en vriendschap. Fijne kerstdagen!
 3. Tijdens deze betoverende kerst wens ik je niet alleen cadeautjes onder de boom, maar ook vreugdevolle momenten, onvergetelijke lachbuien en een overvloed aan liefde. Je bent een zegen in mijn leven. Fijne feestdagen!
 4. Aan mijn vriendin die het hele jaar door een ster is, laat deze kerst jouw schittering nog intenser zijn. Moge de komende dagen gevuld zijn met licht, liefde en lachende gezichten. Gelukkige kerst!
 5. Kerst is de tijd om te koesteren wat echt belangrijk is, en voor mij is dat de vriendschap die we delen. Dankbaar voor jou, mijn lieve vriendin. Moge je dagen gevuld zijn met warmte en vreugde.
 6. In deze kersttijd wil ik een sneeuwstorm van vreugde en geluk over je uitstrooien. Moge de fonkelende sneeuwvlokken van vriendschap je wereld bedekken met een wit tapijt van blijdschap. Prettige kerstdagen, mijn vriendin!
 7. Voor de vriendin die mijn leven verlicht met haar stralende glimlach, wens ik een kerst vol magie, verwondering en hartverwarmende momenten. Jij maakt deze tijd van het jaar extra bijzonder. Fijne feestdagen!
 8. Moge deze kerst het begin zijn van een nieuw hoofdstuk vol vreugde en onvergetelijke avonturen. Samen lachen, samen delen, samen genieten. Fijne kerstdagen, mijn dierbare vriendin!
 9. Aan mijn favoriete kerstmuts: moge je dagen worden gevuld met knusse momenten, hartelijke gesprekken en een warme gloed van liefde. Bedankt dat je mijn leven met zoveel vreugde verrijkt. Gelukkige kerst, lieve vriendin!
 10. Voor mijn vriendin die schittert als een kerstster, wens ik een tijd van bezinning, dankbaarheid en liefde. Moge elk moment van deze kerstperiode jouw hart verwarmen en je ziel verlichten. Prettige feestdagen!
 11. Kerstmis is als een magisch sprookje, en jij bent het betoverende hoofdstuk in mijn verhaal. Moge jouw kerst gevuld zijn met wonderen, liefde en het gezelschap van hen die je koestert. Fijne kerstdagen, mijn vriendin!
 12. In de melodie van de kerstliederen hoor ik de echo van onze vriendschap. Moge de tonen van vreugde en samenzijn jouw hart beroeren en je dagen vullen met een harmonieus kerstgevoel. Gelukkige feestdagen!
 13. Voor mijn vriendin die altijd straalt als een kerstengel: moge deze kerst je omringen met engelachtige vrede, sereniteit en onmetelijke liefde. Je verdient niets minder dan het allerbeste. Fijne kerstdagen!
 14. Mijn vriendin, moge je kerst gevuld zijn met sprankelende momenten, fonkelende herinneringen en het warme gezelschap van degenen die je hart dichtbij houdt. Op naar een schitterend nieuw jaar samen!
 15. Aan de vriendin met wie ik mijn kerstlijst deel: moge al je wensen uitkomen en moge het nieuwe jaar overvloeien van liefde, succes en onvergetelijke avonturen. Fijne kerstdagen, mijn dierbare vriendin!
 16. Voor mijn vriendin, mijn partner in kerstcriminaliteit: moge onze escapades van vreugde en lachbuien deze feestdagen markeren. Laten we samen toasten op een kerst vol ondeugende avonturen en warme herinneringen!
 17. Kerst is de tijd om te omarmen, en ik omarm de vriendschap die we delen. Moge deze kerst alle leuke momenten uit het verleden in herinnering brengen en een voorproefje zijn van de geweldige avonturen die voor ons liggen. Gelukkige feestdagen, lieve vriendin!
 18. Aan mijn vriendin die als een kerstelf is, altijd klaar om vreugde en glimlachen te verspreiden: moge jouw kerst vol zijn met betovering, plezier en de warmte van vriendschap. Jij maakt het seizoen extra speciaal. Prettige feestdagen!
 19. Voor mijn vriendin, mijn kerstpartner in crime: moge onze dagen worden gevuld met kerstplezier, lachsalvo’s en het soort vreugde dat alleen vriendschap kan brengen. Prettige kerstdagen en een knallend nieuwjaar!
 20. Moge deze kerst als een magisch sprookje zijn, en jij bent de heldin van mijn verhaal. Laten we samen genieten van de betovering van het seizoen en proosten op meer avonturen in het nieuwe jaar. Fijne feestdagen, lieve vriendin!

Een mooie tekst voor een vriendin toevoegen? Reageer dan hieronder. Vragen en correcties kunnen per e-mail toegezonden worden.

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie