Kerst tekst kleinkind

Ieder kleinkind is speciaal. Je stuur hem of haar dan ook regelmatig een kaartje of koopt een lief en mooi cadeautje om de kleinkinderen eens lekker te verwennen. Met kerst stuur je natuurlijk ook mooi kerstkaartje. Wat zijn nu geschikte kerst teksten voor een kleinkind? Op deze pagina kun je de verschillende kerstkaart teksten voor een kleinkind bekijken. Kies de leukste uit om te gebruiken en schrijf binnen een korte tijd een mooie kaart met een liefdevolle kleinkind kerst tekst.

Kerst tekst voor een kleinkind

Als je dit jaar voor het eerst een kaartje gaat sturen naar een kleinkind dan kan het vinden van de juiste tekst nog een best lastige opgave zijn. In veel gevallen helpen voorbeelden dan om inspiratie op te doen en vervolgens zelf een kerstkaartje te schrijven. Wat moet er precies in worden geschreven en welke woordkeus gebruik je?

Een kerst tekst voor een kleinkind is altijd eenvoudig geschreven zonder moeilijke woorden. Je wenst hem of haar een fijne feestdagen en een gezond 2024 toe. Hoe je dat precies kunt doen zie je in de voorbeelden hieronder.

Kerstwens kleinkind

Kleinkind kerst teksten

De boodschap die je met de kleinkind kerst teksten wil overbrengen (bijvoorbeeld bij een jong kind of een baby) is vaak anders dan dat je dat naar volwassenen zou doen. Om te voorkomen dat je een fout maakt of juist een te kinderachtige kerstkaart naar een kleinkind stuurt, doe je er goed aan om de voorbeelden te bekijken die je hierboven kunt vinden.

Kerstkaart teksten kleinkind

Heb je een leuke kerstkaart tekst, kerstwens of kerstgedicht voor je kleinkind gevonden? Dan kun je hem nu gaan aanpassen met een persoonlijk stukje. Het is daarbij altijd leuk om iets opmerkelijks van het afgelopen jaar te gebruiken. Denk aan iets moois op school of leren fietsen zonder zijwieltjes. Ieder kleinkind maakt jaarlijks iets mee wat je kunt verwerken in een kerstkaart tekst.

Kerst tekst kleinkind
(Greetz.nl)

Kerst teksten kleinkind:

 • Ontvang mijn geschenk
  van ware vriendschap en liefde
  zorgzaam ingepakt
  voor een gezond 2024
  gelukkig nieuwjaar gewenst.
 • Dit kerststerretje
  Schijnt helder en klaar
  Dat het de weg mag leiden
  Naar een gelukkig nieuwjaar
 • Onze kerst tekst voor 2024
  Voor een inspirerende kersttijd
  waarin kracht en wijsheid
  zorgen voor een succesvol nieuw jaar
  met een goede gezondheid voorop
 • Wij sturen jullie deze koude winterdagen de warmste wensen:
  Een mooi kerstfeest
  Een knallend uiteinde
  Een gelukkig Nieuwjaar!
Kleinkind teksten kerstkaart:
 • Een lief woord
  En een vrolijk gedicht
  Speciaal met kerstwensen
  Aan jou gericht!
 • Een gelukkig liefdevolle kerst gewenst voor groot en klein
  En dat het nieuwe jaar in goede gezondheid mag zijn.
  Fijne dagen!
 • Wij wensen je:
  Kriebeltjes in de buik
  Engeltjes om je heen
  Knuffeltjes in bed
  Kaboutertjes in de keuken
  Eendjes in het bad
  Roze olifantjes op het behang
  Maar vooral een fantastisch mooi,
  Gezellig en schitterend jaar
  xxxx
 • Een jaar vol kansen
  om vreugde te ontdekken
  waarin jouw dromen
  realiteit worden en inzet
  leidt naar nieuwe horizonten

Kleinkind kerstwensen:

 • Sterretjes twinkelen,
  kerstballen rinkelen,
  duizenden engeltjes op een rij,
  de liefste die ben jij!
 • de zachtheid van sneeuw
  de gezelligheid van kerstlichtjes
  vertaald in een gedicht
  mijn vrolijke kerstwensen
  je liefhebbende kleinzoon
 • Onze kerstwens
  gaat over warme vriendschap
  in een sfeer van
  begrip, steun en vertrouwen
  om een nieuw jaar op te bouwen
 • Het zijn weer donkere dagen,
  maar als jij komt wordt het licht.
  De kerst zal zeker slagen,
  kom toon me je lief gezicht.

Kerstspreuken kleinkind:

Een lichtje
in een donkere tijd
is iets dat warmte geeft
en je hart verblijdt
De kerstboom staat te flonkeren
Met zijn lichtjes in het kristal
Wij heffen ons glas en
We hopen dat het jullie goed gaan zal!

Een gelukkig liefdevolle kerst gewenst voor groot en klein
En dat het nieuwe jaar in goede gezondheid mag zijn.
Fijne dagen!

Een piepkleine ster lag gisteren voor mijn deur
Ze was heel bijzonder, dat zag je aan haar kleur!
Dus stuur ik jullie deze ster, ze is een bode van geluk
Hopelijk kan jullie nieuwe jaar nu al niet meer stuk!
Gezellige kerstdagen en een spetterend eindejaar?

Een kerstboom vol sfeer
ballen, lichtjes en pakjes
met voor iedereen
een persoonlijke kerstwens
speciaal voor jou vreugde en
goede gezondheid op je pad

Meer kerstwensen voor een kleinkind

 1. Lief kleinkind, moge je kerst net zo stralen als de lichtjes in de kerstboom en moge de warmte van het seizoen je hart vullen met vreugde en geluk.
 2. Kerstmis is magisch, en jij, mijn kleine schat, maakt deze tijd van het jaar nog specialer. Moge je dagen gevuld zijn met lachen, liefde en betovering.
 3. Kerst is het seizoen van liefde en familie. Moge jouw dagen gevuld zijn met knuffels, kusjes en onvergetelijke momenten met hen die je dierbaar zijn.
 4. Kleine ogen die stralen van verwondering, een hartje vol met blijdschap. Dat is wat ik wens voor jou, mijn lieve kleinkind, tijdens deze kerstperiode en altijd.
 5. Kerst brengt betovering, en jij brengt een speciale gloed in onze harten. Moge je dagen gevuld zijn met cadeautjes van liefde en geluk.
 6. Voor mijn kostbare kleinkind tijdens deze feestdagen: moge je elke dag gevuld zijn met het geluk dat je brengt in ons leven, net zoals de kerstman vreugde brengt met zijn geschenken.
 7. Een vrolijke kerst en een gelukkig nieuwjaar voor mijn kleine schat! Moge elk moment gevuld zijn met liefde, lachen en avontuur.
 8. Kerstmis is een tijd van wonderen, en jij, mijn lieve kleinkind, bent het grootste wonder van allemaal. Moge je dagen gevuld zijn met betovering en vreugde.
 9. In deze feestelijke tijd van het jaar, wens ik mijn kleinkind een overvloed aan liefde, een berg van geluk en een wereld vol met dromen die uitkomen.
 10. Moge de sterren aan de hemel schijnen zoals de twinkeling in jouw ogen, en moge elke kerstbal in de boom een herinnering zijn aan de liefde die we delen.
 11. Voor mijn kleine engel tijdens de kerstdagen: moge je omringd zijn door liefde, gelach en de warmte van familie. Je verdient niets minder dan het allerbeste.
 12. Tijdens deze kerstperiode wens ik mijn kleinkind een rugzak vol met geluk, een hart vol met liefde en een toekomst vol met lachende momenten.
 13. Kerst is als een sprookje, en jij, mijn kleintje, bent de hoofdrolspeler. Moge je dagen gevuld zijn met betovering en vreugde, net zoals in de mooiste verhalen.
 14. Kerstmis draait niet alleen om cadeautjes onder de boom, maar ook om de liefde die we delen. Moge jouw hart overstromen van liefde en warmte.
 15. Voor mijn kleinkind, de ster van mijn leven, wens ik een kerst vol met fonkelende momenten en een nieuw jaar gevuld met avonturen.
 16. Moge de kerstman al je dromen brengen en moge elk moment met familie en vrienden een kostbaar geschenk zijn dat voor altijd wordt gekoesterd.
 17. Voor mijn kleine kerstengel: moge je dagen gevuld zijn met suikerzoete lekkernijen, fonkelende lichtjes en het geluid van vreugdevolle kerstliederen.
 18. Tijdens deze kerstperiode wens ik mijn kleinkind de magie van de winterse sneeuw, de warmte van knusse dekens en de liefde van een familie die altijd samen staat.
 19. Moge de kerstman je verrassen met vreugde en de rendieren van geluk je leiden naar een wereld vol met prachtige ervaringen.
 20. Voor mijn kleinkind, dat als een fonkelende ster aan de hemel schijnt: moge je kerst net zo stralend zijn als de lichtjes die je ogen doen glinsteren.
 21. Kerstmis is het seizoen om te delen en te geven. Moge je genieten van het geven en ontvangen van liefde, knuffels en warmte van de mensen om je heen.
 22. Voor mijn kleintje tijdens deze feestdagen: moge je de betekenis van kerst ontdekken in de glimlach van anderen en in de kleine vreugdevolle momenten die het brengt.
 23. Moge de magie van kerst je hart verwarmen en je ziel verlichten, mijn dierbare kleinkind.
 24. Kerst is een tijd van samenzijn en genegenheid. Moge je omringd zijn door de liefde van familie en vrienden, en moge elk moment een kostbaar geschenk zijn.
 25. Voor mijn kleine kerstelf: moge je dagen gevuld zijn met ondeugende momenten, sprankelende ogen en het geluid van vreugdevolle kinderlachjes.
 26. Tijdens deze kerstperiode wens ik mijn kleinkind een wereld vol met snoepgoed, een hart vol met verwondering en een glimlach die nooit vervaagt.
 27. Kerstmis draait niet om de cadeautjes, maar om de waardevolle momenten die we delen. Moge elk moment met jou een kostbare herinnering zijn die we koesteren.
 28. Voor mijn kleine bundel van vreugde tijdens deze feestdagen: moge de glinsterende sterren aan de hemel je pad verlichten en je begeleiden naar een jaar vol liefde en geluk.
 29. Kerst is als een betoverend sprookje, en jij, mijn kleinkind, bent de held van het verhaal. Moge je avonturen beleven en dromen die uitkomen.
 30. Voor mijn kleine kerstengel: moge je hart gevuld zijn met de melodie├źn van vreugde, de harmonie van liefde en de warmte van familie.
 31. Kerstmis is een tijd van liefde en vreugde, en jij, mijn kleintje, bent het stralende middelpunt van deze feestelijke periode. Moge je dagen gevuld zijn met liefdevolle momenten en blije herinneringen.

Een mooie kerstwens voor een kleinkind delen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? We stellen het delen van de pagina erg op prijs.

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie