Kerst tekst personeel

De kerstkaartjes voor het personeel zijn elk jaar erg belangrijk. Na een jaar hard werken zijn de kerstdagen voor veel bedrijven reden om het personeel even in het zonnetje te zetten. De kerst teksten voor het personeel bevatten vaak een persoonlijke kerstwens en een zakelijke boodschap. Hoe kun je dit het beste neerzetten en hoe combineer je de zakelijke kerstwens? Bekijk daarvoor de meest gekozen kerst teksten voor het personeel op deze pagina.

Kerstwensen en teksten voor personeel.

Of u nu een groot, middel of klein bedrijf hebt, het versturen van kerstkaarten hoort er nu eenmaal bij. Veel bedrijven hebben het in deze periode erg druk en hebben eigenlijk geen tijd om kerstkaarten te schrijven en te versturen. Het is echter voor het personeel een mooi gebaar wat (zeker in combinatie met een kerstpakket) enorm wordt gewaardeerd.

Het inplannen van een aantal uren daarvoor is dan ook zeker aan te raden. Hieronder kun je zien welke kerst tekst voor het personeel veel wordt gebruikt. Bij sommige voorbeelden hoef je enkel je bedrijfsnaam toe te voegen en je bent al bijna klaar!

Kerst tekst voor personeel

Personeel kerst teksten

De personeel kerst teksten worden bij veel bedrijven niet individueel geschreven. Dit is onmogelijk om te doen bij de grotere bedrijven. Denk aan overheden, supermarktketens of andere internationaal gerichte bedrijven. Het is daarom van groot belang dat de kerst tekst die je gebruikt, betrekking heeft op al het personeel. De hierboven genoemde voorbeelden kunnen je daarbij helpen.

Kerstkaart teksten personeel

Het schrijven van kerstkaarten voor het personeel schiet er bij veel bedrijven elk jaar weer bij in. Er wordt te laat aan gedacht of er is geen arbeidscapaciteit om er een dag of enkele dagen aan te besteden. Je ziet dat veel bedrijven in oktober en november al beginnen met het kiezen van de relatiegeschenken en het uitzoeken van geschikte kerstkaart teksten, wensen, gedichten voor het personeel maar ook voor klanten.

Kerst teksten personeel
(Bron: www.Greetz.nl)
Kerst teksten personeel:
 • Een prettige kerst
  aan al onze medewerkers
  een gelukkig nieuwjaar
  om onze aangename relatie
  verder uit te bouwen geachte klant,
  ons ganse team wenst u
  een sfeervolle kerst
  vriendschap en vreugde
  met een goede gezondheid.
 • Een aangename
  samenwerking vanuit
  wederzijds vertrouwen
  fijne feestdagen en een
  voorspoedig nieuwjaar
 • Een gezond en productief jaar
  met trots, plezier, inspiratie
  belangstelling, dankbaarheid
  vreugde en sereniteit
  als trouwe collega’s
Kerstwensen personeel:
 • Drievoudig klinkt mijn wens voor jou
  voor iedere dag in het nieuwe jaar:
  een goede engel aan je zijde
  een ster die veilige wegen wijst
  een hart dat blij kan zijn om vele kleine dingen.
  De beste wensen voor het nieuwe jaar!
 • Bij nieuwjaar horen wensen
  bij een nieuwjaar horen wensen
  van gezondheid en geluk,
  vooral dan voor die mensen
  die me helpen stuk voor stuk.
 • Prettige feestdagen en een voorspoedig 2024
  Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.
  De medewerkers van [bedrijfsnaam] wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024.
  Wishing you a Merry Christmas and a Prosperous New Year.
 • Speciaal voor jou is dit mijn kerstwens
  oprecht en uit het hart
  Gezondheid en heel veel geluk
  en vreugde op je pad
 • Geachte medewerker,
  Langs deze weg wensen wij al onze medewerkers prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
  Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin wij ondanks de verminderde economie onze sterke positie hebben kunnen behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze medewerkers.
  Wij danken u dan ook voor de prettige samenwerking en hopen deze voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar. Graag nodigen wij u uit op … december vanaf … uur om onder het genot van een hapje en een drankje terug te blikken op het afgelopen jaar en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.
  Hoogachtend,

Mooie kerstspreuken voor medewerkers

 • Voor heel bijzondere mensen
  deze kaart met fijne wensen
  Een goede gezondheid
  en bergen van geluk
  Voorzien van veel gezelligheid
  een heel jaar aan een stuk
 • We wensen jullie
  Een jaar zonder zorgen tegemoet
  Met vriendschap in overvloed
  En elke dag een dosis geluk
  Zo kan het nieuwe jaar al niet meer stuk.
  Een gelukkig en gezond 2024!

Personeel teksten kerstkaart:

Zing samen dit lied
En kijk naar elkaar:
Ik wens je een vrolijk kerstfeest
en een gelukkig nieuwjaar

Geniet van alle extra’s en alle franje
als aanloop naar een schitterend nieuwjaar
de belletjes die dansen in champagne
waarmee we straks weer toasten op elkaar

Het is weer kerst
dan zijn we blij
het is weer nieuwjaar
oh wat fijn

Meer kerstwensen voor personeel

 1. “Moge de magie van Kerstmis jullie kantoor verlichten, en moge het nieuwe jaar gevuld zijn met succesvolle samenwerkingen en bruisende projecten. Fijne kerstdagen aan ons geweldige team!”
 2. “In dit seizoen van vreugde en samenzijn willen we ons personeel bedanken voor hun harde werk en toewijding. Kerstmis is het perfecte moment om waardering uit te spreken voor de inzet van elk individu. Fijne feestdagen en een schitterend nieuw jaar gewenst!”
 3. “Laat de lichten van de kerstboom de inspiratie zijn voor onze creativiteit, de slingers onze sterke verbondenheid, en de geschenken onze voortdurende groei. Op naar een schitterend nieuw jaar vol gezamenlijk succes. Prettige kerstdagen!”
 4. “Dit kerstseizoen wensen we jullie niet alleen vrede en vreugde, maar ook momenten van ontspanning te midden van de drukte. Mogen de komende dagen gevuld zijn met lachen, warmte en een welverdiende rust. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar!”
 5. “Terwijl de sneeuwvlokken vallen en de kerstliederen klinken, willen we ons personeel bedanken voor een jaar vol inzet en prestaties. Samen hebben we bergen verzet, en we kijken uit naar nieuwe uitdagingen in het komende jaar. Gelukkige kerstdagen en een bruisend nieuw jaar toegewenst!”
 6. “De kerstboom staat hoog, versierd met de glans van onze gezamenlijke successen. Moge het licht van onze prestaties schijnen, niet alleen tijdens deze feestdagen, maar gedurende het hele jaar. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuw jaar voor ons allemaal!”
 7. “In de geest van Kerstmis wensen we onze collega’s warmte in hun harten, rust in hun dagen en succes in hun inspanningen. Samen hebben we veel bereikt, en we kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar nieuwe hoogten te bereiken. Prettige feestdagen!”
 8. “Terwijl de sneeuw zachtjes valt, herinneren we ons de waarde van samenwerking en vriendschap. Moge deze kerstperiode ons team versterken en onze banden verdiepen. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar gewenst aan iedereen die deel uitmaakt van ons fantastische personeel!”
 9. “Kerstmis is het seizoen van geven, en wij geven onze waardering aan het meest waardevolle geschenk – ons personeel. Jullie inzet en toewijding zijn de reden achter ons succes. Fijne feestdagen en een succesvol nieuw jaar!”
 10. “Te midden van de festiviteiten willen we even stilstaan en ons realiseren hoe gezegend we zijn met een geweldig team. Jullie harde werk is als de sterren aan de kersthemel, schitterend en onmisbaar. Prettige kerstdagen en een schitterend nieuw jaar toegewenst!”
 11. “Kerstmis is niet alleen een seizoen, maar een gevoel dat we delen met degenen waarmee we elke dag werken. Moge deze feestdagen gevuld zijn met vreugde, lachen en een overvloed aan goede herinneringen. Gelukkige kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar voor ons geweldige personeel!”
 12. “De kerstman brengt niet alleen cadeautjes, maar ook momenten van samenzijn en vreugde. Laten we deze feestdagen vieren met een warm hart en een glimlach op ons gezicht. Dank aan ons fantastische personeel voor een geweldig jaar. Prettige kerstdagen en een schitterend nieuw jaar gewenst!”
 13. “In deze feestelijke tijd van het jaar willen we onze waardering uitspreken voor het harde werk en de toewijding van ons personeel. Moge het nieuwe jaar nieuwe kansen en successen brengen. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar!”
 14. “Kerstmis is het perfecte moment om terug te kijken op wat we hebben bereikt en vooruit te kijken naar wat nog komen gaat. Dank aan ons geweldige personeel voor hun inzet en toewijding. Mogen de komende dagen gevuld zijn met geluk en gezelligheid. Gelukkige kerstdagen!”
 15. “In deze feestelijke periode willen we ons personeel bedanken voor hun toewijding en bijdrage aan ons succes. Mogen de kerstdagen gevuld zijn met vreugde en warmte, en moge het nieuwe jaar kansen en groei brengen. Prettige feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar!”

Hopelijk bieden deze voorbeeldzinnen inspiratie voor het uiten van warme kerstwensen aan het personeel van jouw organisatie. Of je nu kiest voor een formele benadering of een meer informele toon, het belangrijkste is dat de boodschap oprecht is en de waardering voor het harde werk van het personeel weerspiegelt.

Een mooie kerstwens voor het personeel toevoegen aan dit artikel? Vul dan hieronder het formulier in. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie kersttekst.

Last updated: 29 november 2023

Plaats een reactie